Training Effectief Teamoverleg in de Praktijk

Geef inzicht over de effectieve werkmethodieken aan uw teamleden | Enthousiasmeren van teamleden door: zien, horen, voelen en ervaren

Omschrijving

Wanneer u als teamleider of directielid bent getraind om leiding te geven tijdens een effectief teamoverleg, dan is de volgende stap dit in de praktijk te brengen. Een tweede kans om een eerste indruk te maken krijgt u niet, daarom bieden we de mogelijkheid om de training ‘Effectief Teamoverleg’ samen voor te bereiden. De training geven we vervolgens samen. Belangrijk is dat u tijdens de training op de voorgrond staat en wij de ondersteuning bieden. U bent namelijk de uitdrager van de cultuur rondom effectief teamoverleg.

Opbrengst

Na afloop van de training krijgen de medewerkers van het team inzicht in de manier waarop het teamoverleg vanaf nu eruit gaat zien. Hoe is het teamoverleg vormgegeven, welke werkmethodieken gaan we gebruiken en waarom doen we dat? De belangrijkste opbrengst van de dag is dat de teamleden zien dat u enthousiast bent en zij daardoor zien, horen, voelen en vooral ervaren dat het teamoverleg in positieve zin verandert.

Doelgroep

Leidinggevenden en teamleden die (willen) werken in een proactief team.

Voorkennis
Voorafgaand aan deze training is de training Effectief Teamoverleg gevolgd.

Opzet van de training

Tijdens een dagdeel bereiden we samen de training voor. U geeft daarin de voorzet en samen maken we het eindresultaat. De training, waarin u de leiding hebt, staat in het teken van het aanleren en laten ervaren van effectief teamoverleg. Samen zorgen we ervoor dat de teamleden de essentie begrijpen en net zo enthousiast worden als dat u bent.

Download hier de folder 'Training Effectief Teamoverleg in de Praktijk'.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Investering

Totaalprijs € 1150,- BTW vrij 
Incompanytraining
Maximaal 2 deelnemers

Studiemateriaal

Niet van toepassing

Optioneel | externe locatie

Verdiepingsdag team
€ 75,- per persoon incl. BTW
Geheel verzorgd | zaalhuur,
lunch of diner (excl. drank).

Duur van de training

Voorbereiding
09.00 uur – 12. 0 uur of
13.00 uur – 16.00 uur

Verdiepingsdag team
09.00 uur 16.00 uur

Beschikbare data

In overleg.

In elke training de drie basiselementen:

Bewustwording | Theoretische achtergrond | Praktijkgericht

Visie

Een verandering verdient de juiste voorbereiding. Of het nu de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem, het creëren van een lerende organisatie of het implementeren van een cultuurverandering is. Het vertrekpunt om succesvol te zijn, begint met de juiste voorbereiding. Een goede training is dé bouwsteen voor een gedegen fundament om de verandering op plaats te laten vinden. Start je veranderprocessen daarom met de juiste training of leergang van Adema organisatieadvies & -ontwikkeling.

Maatwerk

Heeft u een trainingsvraag die niet tussen onze trainingen of leergangen staat? Neem gerust contact met ons op. Iedere organisatie is uniek en heeft haar eigen uitdagingen. Samen met u kijken we graag naar passende thema’s voor een maatwerktraining.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Incompanytraining

We bieden al onze trainingen en leergangen aan als een incompanytraining. Extra voordeel hiervan is dat de training of leergang op maat gemaakt kan worden op uw specifieke situatie. De incompanytraining kan plaatsvinden op uw eigen locatie, maar het kan ook interessant zijn om de training op een externe locatie te laten verzorgen door ons.

Stichtingniveau |
 samenwerkingsverband

Met meerdere scholen tegelijkertijd deelnemen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.