Training Effectief Teamoverleg

Effectieve werkmethodieken tijdens een overleg | Van een passieve houding, naar een actieve houding | Versterking van de motivatie

Omschrijving

Opzoek naar een manier om teamvergaderingen effectief te laten verlopen? Antwoord krijgen op de vraag: ‘Hoe krijg ik mijn team in een actieve stand?’. Tijdens een teamoverleg meteen concreet aan de slag? Zijn dit vragen die u met: ‘ja, heel graag!’, beantwoordt? Dan is de training Effectief Teamoverleg zeker iets voor uw organisatie.

Opbrengst

Tijdens de training maakt u kennis met en leert u gebruik te maken van effectieve werkmethodieken tijdens teamoverleg. Er wordt ingegaan op de vraag hoe u een teamoverleg vormgeeft, welke werkmethodieken passen bij de onderwerpen die worden behandeld en leert u een plan van aanpak op te stellen. Het gevolg is dat u met een set praktische tools aan bagage vervolgens een teamoverleg kan leiden en daarin teamleden van een passieve houding naar een proactieve houding kan bewegen.

Doelgroep

Teamleiders en directieleden die af willen van het standaard teamoverleg en hun medewerkers in een proactieve stand willen zetten.

Voorkennis
Voor deze training is voorkennis geen vereiste.

Opzet van de training

De training ‘Effectief Teamoverleg’ bestaat uit een tweedaagse en een verdiepingsdag. Tijdens de eerste dag van de tweedaagse krijgen de deelnemers de basis aangeleerd voor een effectief teamoverleg. Er wordt dan aandacht besteed aan het vormgeven van het teamoverleg, de werkmethodieken die kunnen worden gebruikt en het implementatieproces. Tijdens de tweede dag gaat u concreet aan de slag met het vormgeven van het teamoverleg en hoe u de motivatie in uw team kan versterken. Doordat gedurende de tweedaagse de werkmethodieken worden gebruikt, leert u door te ervaren. De training wordt afgesloten met een verdiepingsdag. Tijdens deze dag blikt u terug op de afgelopen periode. Wat ging goed? Wat behoeft verbetering? Waar zijn successen geboekt? Door gericht te kijken naar wat er nog toegevoegd kan worden aan het teamoverleg wordt er een verdiepingsslag gemaakt.

Download hier de folder 'Training Effectief Teamoverleg'.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Investering

Totaalprijs € 3250,- BTW vrij 
Incompanytraining
Maximaal 10 deelnemers

Studiemateriaal

Inclusief reader, praktische
tools en (wetenschappelijke)
artikelen.

Optioneel | externe locatie

Tweedaagse
€ 195,- per persoon incl. BTW
Geheel verzorgd | zaalhuur,
ontbijt (1), lunch (2), diner (1),
en overnachting (excl. drank).

Verdiepingsdag
€ 75,- per persoon incl. BTW
Geheel verzorgd | zaalhuur,
lunch of diner (excl. drank).

Duur van de training

Tweedaagse
Dag 1 | 09.30 uur 17.30 uur
Dag 2 | 09.30 uur – 16.00 uur

Verdiepingsdag
09.30 uur – 16.00 uur

Beschikbare data

In overleg.

In elke training de drie basiselementen:

Bewustwording | Theoretische achtergrond | Praktijkgericht

Visie

Een verandering verdient de juiste voorbereiding. Of het nu de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem, het creëren van een lerende organisatie of het implementeren van een cultuurverandering is. Het vertrekpunt om succesvol te zijn, begint met de juiste voorbereiding. Een goede training is dé bouwsteen voor een gedegen fundament om de verandering op plaats te laten vinden. Start je veranderprocessen daarom met de juiste training of leergang van Adema organisatieadvies & -ontwikkeling.

Maatwerk

Heeft u een trainingsvraag die niet tussen onze trainingen of leergangen staat? Neem gerust contact met ons op. Iedere organisatie is uniek en heeft haar eigen uitdagingen. Samen met u kijken we graag naar passende thema’s voor een maatwerktraining.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Incompanytraining

We bieden al onze trainingen en leergangen aan als een incompanytraining. Extra voordeel hiervan is dat de training of leergang op maat gemaakt kan worden op uw specifieke situatie. De incompanytraining kan plaatsvinden op uw eigen locatie, maar het kan ook interessant zijn om de training op een externe locatie te laten verzorgen door ons.

Stichtingniveau |
 samenwerkingsverband

Met meerdere scholen tegelijkertijd deelnemen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.