Training ISO 21001 Implementatie

Implementatie van de ISO 21001-standaard | In kaart brengen waar de onderwijsorganisatie op dit moment staat | Implementatie in een kwaliteitsmanagementsysteem

Omschrijving

Als managementteam en kwaliteitsmedewerker van een school of stichting zelf aan de slag gaan met de implementatie van de ISO 21001-standaard? Welke stappen moet u zetten? Hoe creëert u draagvlak? Hoe past u ISO 21001 toe in uw onderwijsorganisatie? De training ‘ISO 21001 Implementatie’ is speciaal gericht op het kernteam dat aan de slag gaat met de implementatie van ISO 21001 in de onderwijsorganisatie. Tijdens deze training leert het kernteam hoe ze een kwaliteitsmanagementsysteem kan implementeren in de school of stichting.

Praktijkgericht
Extra voordeel van deze training is dat de opdrachten gekoppeld zijn aan de praktijk. Hierdoor leert het kernteam niet alleen de norm in de praktijk toe te passen, maar brengt het kernteam ook in kaart waar de onderwijsorganisatie op dit moment staat, ontwikkelt het kernteam een implementatieplan en worden de eerste stappen van de implementatie gezet.

Opbrengst

Tijdens de training ‘ISO 21001 Implementatie’ krijgt het kernteam voldoende bagage mee om de implementatie van ISO 21001-standaard gestalte te geven binnen de eigen onderwijsorganisatie.

  • Kunt u implementatie praktisch vormgeven, zonder het gevoel van bureaucratie;
  • Het kernteam kan aangeven wat de kernbegrippen en kerneisen uit de ISO 21001-standaard zijn en deze interpreteren én implementeren;
  • Er is inzicht van de specifieke documentatie vereisten van ISO 21001;
  • Er is in kaart gebracht waar de onderwijsorganisatie op dit moment staat;
  • Het kernteam heeft de structuur van het implementatieplan opgesteld;
  • organisatie zijn gezet.

Doelgroep

Het kernteam dat implementatie van de ISO 21001-standaard binnen de onderwijsorganisatie gaat vormgeven en uitvoeren. Een kernteam bestaat uit minimaal een lid van het directieteam, een school(team)leider en een medewerker kwaliteitszorg. Ook geschikt voor interne auditoren die meer willen weten over het implementatieproces van ISO 21001.

Voorkennis
Voor deze training is kennis van de ISO 21001-standaard een pré. Deze kennis kunt u onder meer opdoen door het volgen van de training ISO 21001 Introductie.

Opzet van de training

De training ISO 21001 Implementatie bestaat uit een tweedaagse en een verdiepingsdag. Tijdens de tweedaagse maakt het kernteam zich de ISO 21001-standaard machtig en leert het alle stappen te zetten om tot een succesvolle implementatie te komen van een kwaliteitsmanagementsysteem. Tijdens de verdiepingsdag wordt er teruggeblikt op de afgelopen periode. Hoe staat de onderwijsorganisatie ervoor? Waar liep u tegen aan? Welke stappen zijn gezet of moeten er nog gezet worden? Het kernteam maakt deze dag ook nog een verdiepingsslag. Handige tips en trucs helpen het kernteam hun implementatietraject zelfstandig voort te zetten.

Download hier de folder 'Training ISO 21001 Implementatie'.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Investering

Totaalprijs € 3450,- BTW vrij
Incompanytraining
Maximaal 8 deelnemers

Studiemateriaal

Gratis handboek “ISO 21001
i.c.m. kwaliteitskader
Onderwijsinspectie”.

Optioneel | externe locatie

Tweedaagse
€ 195,- per persoon incl. BTW
Geheel verzorgd | zaalhuur,
ontbijt (1), lunch (2), diner (1),
en overnachting (excl. drank).

Verdiepingsdag
€ 75,- per persoon incl. BTW
Geheel verzorgd | zaalhuur, 
lunch of diner (excl. drank).

Duur van de training

Tweedaagse
Dag 1 | 09.30 uur 17.30 uur
Dag 2 | 09.30 uur – 16.00 uur

Verdiepingsdag
09.30 uur – 16.00 uur

Beschikbare data

In overleg.

In elke training de drie basiselementen:

Bewustwording | Theoretische achtergrond | Praktijkgericht

Visie

Een verandering verdient de juiste voorbereiding. Of het nu de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem, het creëren van een lerende organisatie of het implementeren van een cultuurverandering is. Het vertrekpunt om succesvol te zijn, begint met de juiste voorbereiding. Een goede training is dé bouwsteen voor een gedegen fundament om de verandering op plaats te laten vinden. Start je veranderprocessen daarom met de juiste training of leergang van Adema organisatieadvies & -ontwikkeling.

Maatwerk

Heeft u een trainingsvraag die niet tussen onze trainingen of leergangen staat? Neem gerust contact met ons op. Iedere organisatie is uniek en heeft haar eigen uitdagingen. Samen met u kijken we graag naar passende thema’s voor een maatwerktraining.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Incompanytraining

We bieden al onze trainingen en leergangen aan als een incompanytraining. Extra voordeel hiervan is dat de training of leergang op maat gemaakt kan worden op uw specifieke situatie. De incompanytraining kan plaatsvinden op uw eigen locatie, maar het kan ook interessant zijn om de training op een externe locatie te laten verzorgen door ons.

Stichtingniveau |
 samenwerkingsverband

Met meerdere scholen tegelijkertijd deelnemen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.