Training ISO 21001 Interne Audit

Beoordelen van een kwaliteitsmanagementsysteem | Vaststellen van kansen en risico’s | Wordt een betrouwbare partner voor het managementteam

Omschrijving

Het implementatietraject van de ISO 21001-standaard is gestart, maar hoe weet u nu of u voldoet aan de eisen? Hoe beoordeelt u het kwaliteitsmanagementsysteem? Hoe zorgt u ervoor dat uw audits effectief verlopen? Hoe stelt u kansen voor verbetering vast? Interne audits helpen hierbij en zijn er om te bepalen in hoeverre er wordt voldaan aan de eisen van de ISO 21001-standaard. Op deze manier kan de interne auditor(en) het kernteam dat de ISO 21001 implementeert handvatten geven om tot het optimale resultaat te komen.

Opbrengst

Na afloop van de training kunt u de rol als intern auditor optimaal vervullen of bent u als betrokkene op de hoogte waar de interne auditoren op letten. Na het volgen van de training is de interne auditor een betrouwbare partner voor het management en is de auditor instaat om een interne audit te initiëren, voor te bereiden, af te ronden en op te volgen. Daarnaast kunt u uw bevindingen helder overbrengen in een auditrapportage en kent u interviewtechnieken voor het optimaal kunnen uitvoeren van een auditgesprek.

Doelgroep

Voor interne auditoren en betrokkenen bij interne audits. Ook geschikt voor kernteam dat het implementatieproces van ISO 21001 vormgeeft.

Voorkennis
Voor de training is kennis van ISO 21001 een vereiste. Deze kennis kunt u onder meer opdoen door het volgen van de training ISO 21001 Introductie en/of ISO 21001 Implementatie.

Opzet van de training

De training bestaat uit een tweedaagse en een verdiepingsdag. Tijdens de tweedaagse wordt er kort teruggeblikt op de ISO 21001-standaard om vervolgens aan de slag te gaan met de taken en verantwoordelijkheden die behoren tot het interne auditteam.

  • Er wordt met het interne auditteam de doelstelling en scope van de interne audit bepaald;
  • Het bijhorende plan van aanpak opgesteld;
  • Er wordt geoefend met auditinterviews;
  • Gekeken naar hoe u een auditrapportage opstelt.

Tijdens de verdiepingsdag wordt er teruggeblikt op de afgelopen periode. Waar liep u als auditteam tegenaan? Welke stappen zijn gezet of moeten er nog gezet worden. Het auditteam maakt deze dag ook nog een verdiepingsslag middels handige tips en trucs die het auditteam helpen hun implementatietraject zelfstandig voort te zetten.

Download hier de folder 'Training ISO 21001 Interne Audit'.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Investering

Totaalprijs € 3450,- BTW vrij
Incompanytraining
Maximaal 8 deelnemers

Studiemateriaal

Gratis handboek “ISO 21001
i.c.m. kwaliteitskader
Onderwijsinspectie”.

Optioneel | externe locatie

Tweedaagse
€ 195,- per persoon incl. BTW
Geheel verzorgd | zaalhuur, ontbijt (1), lunch (2), diner (1), en overnachting (excl. drank).

Verdiepingsdag
€ 75,- per persoon incl. BTW
Geheel verzorgd | zaalhuur,
lunch of diner (excl. drank).

Duur van de training

Tweedaagse
Dag 1 | 09.30 uur 17.30 uur
Dag 2 | 09.30 uur – 16.00 uur

Verdiepingsdag
09.30 uur – 16.00 uur

Beschikbare data

In overleg.

In elke training de drie basiselementen:

Bewustwording | Theoretische achtergrond | Praktijkgericht

Visie

Een verandering verdient de juiste voorbereiding. Of het nu de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem, het creëren van een lerende organisatie of het implementeren van een cultuurverandering is. Het vertrekpunt om succesvol te zijn, begint met de juiste voorbereiding. Een goede training is dé bouwsteen voor een gedegen fundament om de verandering op plaats te laten vinden. Start je veranderprocessen daarom met de juiste training of leergang van Adema organisatieadvies & -ontwikkeling.

Maatwerk

Heeft u een trainingsvraag die niet tussen onze trainingen of leergangen staat? Neem gerust contact met ons op. Iedere organisatie is uniek en heeft haar eigen uitdagingen. Samen met u kijken we graag naar passende thema’s voor een maatwerktraining.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Incompanytraining

We bieden al onze trainingen en leergangen aan als een incompanytraining. Extra voordeel hiervan is dat de training of leergang op maat gemaakt kan worden op uw specifieke situatie. De incompanytraining kan plaatsvinden op uw eigen locatie, maar het kan ook interessant zijn om de training op een externe locatie te laten verzorgen door ons.

Stichtingniveau |
 samenwerkingsverband

Met meerdere scholen tegelijkertijd deelnemen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.