Training ISO 21001 Introductie

Spreek snel dezelfde taal | Basisprincipes en concepten ISO 21001 | Overeenkomsten & verschillen met het kwaliteitskader van de Onderwijsinspectie

Omschrijving

Wanneer u op schoolniveau of op stichtingniveau aan de slag wilt met de implementatie van ISO 21001, snel dezelfde taal wilt spreken, basisprincipes en concepten van ISO 21001 wilt begrijpen en een overzicht wilt zien van de overeenkomsten en verschillen tussen ISO 21001 en het kwaliteitskader van de Onderwijsinspectie, dan is de training ‘ISO 21001 Introductie’ ideaal voor u.

Opbrengst

Het resultaat van de training is dat het managementteam en de kwaliteitszorgmedewerker(s) inzicht krijgen in het gedachtengoed van de ISO 21001-standaard, welke toevoeging het brengt in de kwaliteitscultuur van uw school of stichting en welke verantwoordelijkheden het als (management)team vraagt.

Doelgroep

Leidinggevenden en kwaliteitsmedewerkers die door toevoeging van de ISO 21001-standaard in de kwaliteitscultuur van hun school of stichting de kwaliteit van de onderwijsorganisatie naar een hoger plan willen tillen.

Voorkennis
Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Download hier de folder 'Training ISO 21001 introductie'.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Investering

Totaalprijs € 750,- BTW vrij
Incompanytraining
Maximaal 8 deelnemers

Studiemateriaal

Gratis handboek “ISO 21001
i.c.m. kwaliteitskader
Onderwijsinspectie”.

Optioneel | externe locatie

€ 75,- per persoon incl. BTW
Geheel verzorgd | zaalhuur,
lunch of diner (excl. drank).

Duur van de training

Eén dagdeel |
09.30 uur – 12.30 uur of
13.30 uur – 16.30 uur.

Beschikbare data

In overleg.

In elke training de drie basiselementen:

Bewustwording | Theoretische achtergrond | Praktijkgericht

Visie

Een verandering verdient de juiste voorbereiding. Of het nu de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem, het creëren van een lerende organisatie of het implementeren van een cultuurverandering is. Het vertrekpunt om succesvol te zijn, begint met de juiste voorbereiding. Een goede training is dé bouwsteen voor een gedegen fundament om de verandering op plaats te laten vinden. Start je veranderprocessen daarom met de juiste training of leergang van Adema organisatieadvies & -ontwikkeling.

Maatwerk

Heeft u een trainingsvraag die niet tussen onze trainingen of leergangen staat? Neem gerust contact met ons op. Iedere organisatie is uniek en heeft haar eigen uitdagingen. Samen met u kijken we graag naar passende thema’s voor een maatwerktraining.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op!

Incompanytraining

We bieden al onze trainingen en leergangen aan als een incompanytraining. Extra voordeel hiervan is dat de training of leergang op maat gemaakt kan worden op uw specifieke situatie. De incompanytraining kan plaatsvinden op uw eigen locatie, maar het kan ook interessant zijn om de training op een externe locatie te laten verzorgen door ons.

Stichtingniveau |
 samenwerkingsverband

Met meerdere scholen tegelijkertijd deelnemen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.