Trainingen en leergangen

Onze trainingen en leergangen worden gekenmerkt door de drie basiselementen: bewustwording, theoretische achtergrond en praktijkgericht. Om vervolgens vanuit deze basiselementen als team in beweging te komen.

Een verandering verdient de juiste voorbereiding

Of het nu de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem, het creëren van een lerende organisatie of het implementeren van een cultuurverandering is. Het vertrekpunt om succesvol te zijn, begint met de juiste voorbereiding. Start je veranderprocessen daarom met een passende training of leergang van Adema organisatieadvies & -ontwikkeling. Staat uw training of leergang hier niet tussen? Maatwerk is altijd mogelijk. Van een eenmalige training op leerling- of teamniveau tot een leergang om de transitie van uw organisatie, stichting of cluster vorm te geven. Bij Adema organisatieadvies & -ontwikkeling bent u aan het goede adres.

Image

Verdieping kwaliteitscultuur

Toe aan verdieping van de kwaliteitscultuur in je organisatie? Deze trainingen en leergang leren je de regie te nemen in het verbeteren van de kwaliteit in je organisatie.  

Training Effectief Teamoverleg

Training voor teamleiders en directieleden die af willen van het standaard teamoverleg en hun medewerkers in een proactieve stand willen zetten. U krijgt tijdens de training een set praktische tools aan bagage, waarmee u vervolgens een teamoverleg kan leiden en daarin teamleden van een passieve houding naar een proactieve houding kan bewegen.

Totaalprijs € 3.250,- incl. BTW | Incompanytraining (maximaal 10 deelnemers) | 3 dagen

Meer informatie »

Training Effectief Teamoverleg in de Praktijk

Training voor leidinggevenden en teamleden die (willen) werken in een proactief team. De training aan uw medewerkers, waarin u de leiding hebt, staat in het teken van het aanleren en laten ervaren van effectief teamoverleg. Samen zorgen we ervoor dat de teamleden de essentie begrijpen en net zo enthousiast worden als dat u bent. 

Totaalprijs € 1.150,- incl. BTW | Incompanytraining (maximaal 2 deelnemers) |1,5 dag

Meer informatie »

Training Continue Verbeteren in een Onderwijsorganisatie

Training voor leidinggevenden die het principe van continue verbeteren in hun organisatie-DNA willen invlechten. Tijdens de training wordt u het fundament voor de lerende organisatie aangeleerd, zodat u in staat bent om een structuur neer te zetten die het continue verbeteren in het DNA van de organisatie implementeert.

Totaalprijs € 6.250,- incl. BTW | Incompanytraining (maximaal 10 deelnemers) | 6 dagen

Meer informatie »

Leergang Implementatie van een Cultuurverandering in de (onderwijs)Organisatie

Training voor geïnspireerde leidinggevenden en medewerkers die van aanpakken houden en die samen het kernteam vormen voor de implementatie van de cultuurverandering in de (onderwijs)organisatie. Heeft u het gevoel dat u als team van leidinggevenden toe bent aan een cultuurverandering in uw (onderwijs)organisatie? Dan is de driejarige leergang weggelegd voor uw team.

Totaalprijs € 11.950,- incl. BTW | Incompanytraining (maximaal 10 deelnemers) | 21 dagen

Meer informatie »
Image

ISO 21001

Deze trainingen en leergang bieden je de basis om aan de slag te gaan met het implementatieproces van een kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO 21001-standaard.

Training ISO 21001 Introductie

Training voor leidinggevenden, kwaliteitsmedewerkers en betrokken medewerkers. De basis van het ISO 21001 implementatieproces. U spreekt snel dezelfde taal, begrijpt de basisprincipes en concepten van ISO 21001 en heeft een overzicht van overeenkomsten en verschillen tussen ISO 21001 en kwaliteitskader van de Onderwijsinspectie.

Totaalprijs € 750,- incl. BTW | Incompanytraining (maximaal 8 deelnemers) | dagdeel

Meer informatie »

Training ISO 21001 Implementatie

Training voor leidinggevenden, kwaliteitsmedewerkers en betrokken medewerkers. Als managementteam en kwaliteitsmedewerker zelf aan de slag gaan met de implementatie van de ISO 21001-standaard? Deze training is speciaal gericht op het kernteam dat aan de slag gaat met de implementatie van ISO 21001.

Totaalprijs € 3.450,- incl. BTW | Incompanytraining (maximaal 8 deelnemers) | 3 dagen

Meer informatie »

Training ISO 21001 Interne Audit

Training voor leidinggevenden, kwaliteitsmedewerkers en betrokken medewerkers. Het implementatietraject van de ISO 21001-standaard is gestart, maar hoe weet u nu of u voldoet aan de eisen? Interne audits helpen hierbij en zijn er om te bepalen in hoeverre er wordt voldaan aan de eisen van de ISO 21001-standaard.

Totaalprijs € 3.450,- incl. BTW | Incompanytraining (maximaal 8 deelnemers) | 3 dagen

Meer informatie »

Leergang ISO 21001 Compleet

Training voor leidinggevenden, kwaliteitsmedewerkers en betrokken medewerkers. Deze leergang bestaat uit de combinatie van drie trainingen: (1) Training ‘ISO 21001 Introductie’, (2) Training ‘ISO 21001 Implementatie’ en (3) Training ‘ISO 21001 Interne Audit’. 

Totaalprijs € 6.950,- incl. BTW | Incompanytraining (maximaal 8 deelnemers) | 5,5 dag

Meer informatie »

Incompanytraining

We bieden al onze trainingen en leergangen aan als een incompanytraining. Extra voordeel hiervan is dat de training of leergang op maat gemaakt kan worden op uw specifieke situatie. De incompanytraining kan plaatsvinden op uw eigen locatie, maar het kan ook interessant zijn om de training op een externe locatie te laten verzorgen door ons.

Maatwerk

Heeft u een trainingsvraag die niet tussen onze trainingen of leergangen staat? Neem gerust contact met ons op. Iedere organisatie is uniek en heeft haar eigen uitdagingen. Samen met u kijken we graag naar passende thema’s voor een maatwerktraining.

Download de 'Maatwerk' flyer